Monday, 10 March 2014

Resepi Bancuhan ESP Shaklee

ESP Shaklee ni adalah all time favourite drink saya dan sememangnya HOT product Shaklee sebab kalau dah suba confirm jatuh chenta I cakap you. ESP ni rasa dia mild soya, very natural flavor, bancuh ngan air kosong or air suam pun dah ok :) tapi untuk first timer maybe rasa dia yang agak mild tu tak berapa kena ngan tekak anda atau bagi yang dah lama minum, dah bosan jer asyik2 bncuh ngan air suam or susu boleh try variasikan bancuhan ESP ni untuk tambahkan excitement dalam setiap bancuhan ESP anda! :)

Hari ni saya nak kongsikan beberapa resepi bancuhan ESP, kompilasi dari resepi yg saya pernah cuba selama 3 tahun consume ESP dan cadangan rakan2 yang hardcore ESP lover.

  • ESP + plain water (suam/sejuk)
  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + susu kotak berperisa
  • ESP + susu tepung (any brand, any perisa)
  • ESP + susu kambing strawberry..nyum!!!
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee (breakfast segera saya)
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana
  • ESP + Yogurt drink
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks/Vico
  • ESP + sirap bandung
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP...boleh add on almond or fruits.bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  • ESP + fresh milk + oat+serbuk koko+madu (ni resipi Dr Muhaya)

haaa.. macam2 resepi ESP ni kan.. ada lagi tak?? boleh share kat ruang komen resepi ESP kegemaran anda.
Actually ESP boleh bancuh ngan apa saja air kegemaran anda sesedap rasa tekak kita, cuma avoid minuman bergas, teh dan coffee sebab air2 ni akan mengganggu penyerapan nutrient yang berkesan dari ESP ni.

Selamat berESP!! :)

Hubungi saya utk cadangan supplement Shaklee dan FREE consultation dan order supplement anda sekarang :)

Hanun Farha
SID: 882031
Call/SMS/Whatsapp: 0129503142
fb:https://www.facebook.com/hanunfarha
Fan Page: My Precious Health Cube
About Hanun Farha Rasdi

A mom to three adorable heroes, insyaAllah will be our Imam Muda(s). A wife to a loving and very supportive husband. Being blessed with all great family and friends around us. A Shaklee Independent Distributor by choice, SID 882031. Dedicated to spread the goodness of Shaklee and promote healthy life.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment