Thursday, 15 February 2018

Power of Vision Board

Vision Board
Ada sahabat2 saya yang dah pernah buat Vision board?
Kalau dah mesti dah rasa keajaibannya kan?
Vision board ni simple je, ambil gambar tempat-tempat yang kita nak pergi, rumah atau kereta impian, apa yang kita nak capai atau nak jadi ( contoh nak dpt anugerah apa, nak naik pangkat sekian-sekian, nak jana income sekian-sekian), tampal je pada satu board, tak kisah soft copy ke hard copy ke, asalkan kita boleh nampak.
Simple kan?
Tapi sangat powerful. Sebab bila kita buat vision board ni, kita activate kan Law of Attraction. Kita akan attract benda-benda yang positif dan interesting ni datang pada kita. Hidup kita pun akan berubah untuk mencapai benda2 yg kita visual kan itu.

Ini contoh Travel Vision Board keluarga kami. Alhamdulillah, dah tercapai untuk tahun 2017. Sekarang dah mula planning untuk tahun 2018 pula.
Contoh Vision Board
InsyaAllah satu persatu impian itu akan tercapai..insyaAllah akan dipermudahkan walaupun masa buat vision board tu berdebar debar rasa, berpeluh ketiak sebab rasa macam impian itu sangat besar.
Bila Allah ilhamkan impian itu dlm hati dan minda kita, insyaAllah kita mampu mencapainya. Yg penting kita fokus dan jgn pernah rasa diri tak mampu dan tak layak..
Kami dah rasai keaajaiban vision board ini..
Jom buat vision board! 



Kak Hanun
Ibu Imam Muda Amiruls dan Princess Humaira

 www.wasap.my/60129503142
fb:https://www.facebook.com/hanunfarha
Fan Page: My Precious Health Cube







About Hanun Farha Rasdi

A mom to three adorable heroes, insyaAllah will be our Imam Muda(s). A wife to a loving and very supportive husband. Being blessed with all great family and friends around us. A Shaklee Independent Distributor by choice, SID 882031. Dedicated to spread the goodness of Shaklee and promote healthy life.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment