Monday, 15 September 2014

Mealshake - Pilihan Bijak Para Ibu

Assalamualaikum & Salam Sejatera

Perkenalan bersejarahku dengan Mealshake bermula semasa mencari ikhtiar untuk masalah ekzema Abg Hakim. Ibu- ibu yang ada anak yang mengalami ekzema tentu tahu cabarannya kan :).
Lawatan ke pakar kanak2 menjadi rutin kami, ubat berganti ubat, krim berganti krim, susu berganti susu, berubat kampung pun kami pernah.

Alhamdulillah setelah setahun lebih berikhtiar Allah temukan kami dengan Mealshake :) dan dari hari itu kami terus jatuh cinta ngan mealshake ni.MEALSHAKE SHAKLEE

Mealshake Shaklee


Supplement Terbaik Untuk Si Manja


 • Menyediakan hidangan lengkap berserta asid amino
 • Nutrisinya mudah diserap untuk kegunaa harian
 • Diperbuat daripada bahan semulajadi - buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain
 • Memberikan 19 jenis vitamin dan mineral penting sebagai asas nutrien untuk kanak- kanak yang sedang membesar
 • Sumber pemakanan protin dan serat terbaik
 • Kaya dengan sumber kalsium
 • Tidak mengandungi laktosa - anak-anak yang ada lactose intolarence pun boleh mengambil mealshake
 • Mengandungi vitamin A,C,E,zink dan selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan (sgt sesuai untuk anak2 yang sering demam, selsema dan ekzema)


Mealshake -membekal nutrisi lengkap


Mealshake Makanan Segera Tanpa Curiga Untuk Ibu


 • Mempunyai kandungan lemak yang rendah
 • Glisemik indeks yang rendah
 • Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa  buangan dari perut dan usus- detoksifikasi
 • Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan kuprum yang cukup untuk membina sel-sel darah mreah yang sihat, sekaligus memberi kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik - mengembalikan seri wajah :)
 • Membekalkan nutrisi lengkap (protin, kalsium, vitamin dan mineral lain) untuk ibu2 mengandung dan menyusukan anak

Apakah Lactalbumin?

Lactalbimun ialah bahan yang terbaik mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. kebiasaannya ia mengandungi pelbagai nutrisi serperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.


Mealshake Untuk Ibu dan Si Manja

Mealshake juga adalah antara supplement cadangan dalam set untuk kanak-kanak :)Supplement untuk kanak2 cergas, cerdas dan ceria

Berikan yang terbaik untuk anda dan anak anda. Jom jadi ibu yang bijak!


Harga satu kanister Mealshake : RM113.50

Sekarang ada tawaran hebat, beli 3 PERCUMA 1 Mealshake. Dapatkan set promo anda segera untuk penjimatan hebat dan peluang untuk membeli sambil menyumbang kepada kanak2 yang kurang bernasib baikUntuk pembelian sebarang supplement Shaklee atau pertanyaan lanjut dan konsultasi, serta info tentang promosi terkini sila hubungi saya 

Hanun Farha
SID: 882031
Call/SMS/Whatsapp: 0129503142
fb Page: https://www.facebook.com/pages/My-Precious-Health-Cube
About Hanun Farha Rasdi

A mom to three adorable heroes, insyaAllah will be our Imam Muda(s). A wife to a loving and very supportive husband. Being blessed with all great family and friends around us. A Shaklee Independent Distributor by choice, SID 882031. Dedicated to spread the goodness of Shaklee and promote healthy life.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment