Tuesday, 7 October 2014

ESP Buat Orang Jadi Gila??

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh & Salam Sejahtera

ESP Buat Orang Jadi Gila??
Betul ke??

Ada betulnya juga.. ramai yang kita nampak cam sudah hilang akal, especially bila time ESP tengah ada promotion. senang2 jer orang borong 6 tong ESP tu terus.. bukan sekali dua, tapi tiap2 kali ada promotion, dan adakalanya sampai habis stock kat branch2 Shaklee.

Walaupun ada jer rumours dan statement2 yang tak dapat dibuktikan kesahihan tentang keburukan ESP ni, tetapi ESP tetap mendapat tempat di hati pengguna dari zaman saya sekolah rendah sampai sekarang, dah lebih 20 tahun tu.. ESP tetap menjadi keGILAan ramai! :)

Kenapa yea?

Pada pendapat saya yang baru guna ESP hampir 4 tahun ni, ESP masih menjadi kegilaan penduduk Malaysia dan seluruh dunia dari dulu kini dan selamanya InsyaAllah sebab ianya terbukti:

SELAMAT, SEMULAJADI,BERKESAN & HALAL

Formulasi minuman berprotin tinggi yang terbaik, bermutu tinggi dari Non GMO Soy, sesuai utk pelbagai golongan dan tujuan pada harga berpatutan. :)

Ok saya tak berniat nak cerita panjang pasal ESP ni hari ini. kalau anda nak tahu lebih lanjut boleh baca kat sini ---> Faedah dan Kebaikan Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee
dan di sini ---->  What is Isofalvones found in Shaklee ESP


Hari ni saya hanya ingin kongsikan sedikit tentang apa kata mereka yang berpuas hati dan tegar menggunakan ESP Shaklee dan telah mengalami #shakleeEffect moment mereka :)


Testimoni ESP untuk Gastrik

Testimoni ESP dan Gastrik

ESP bersifat alkali, membantu meneutralkan asid yang berlebihan di dalam perut yang menjadi penyebab gastrik

Testimoni ESP untuk Kulit Cantik

Testimoni ESP dan Kulit Cantik

Kulit lembut, strechmark hilang, parut semakin pudar, putih gebu, kurang berminyak dan makin cerah

Testimoni ESP untuk Puasa

Testimoni ESP untuk Berpuasa

Kenyang sampai petang, tak kena gastrik, aktif masa puasa, bertenaga sampai petang, tak penat melayan kerenah anak2 murid semasa berpuasa


Testimoni 'Side Effects' of ESP
Testimoni ESP side benefit
Asalnya ambil ESP untuk tujuan tertentu seperti hamil, menyusu, bagi tenaga.. tapi byk pulak kesan2 baik yang lain datang sekali.. multiple bonus in one package.
testimoni saya?? ada kat atas tu :)

So, sekarang kita semua dah boleh dapat feel kan kenapa ESP boleh buat orang jadi gila kan?
Bukan gila kurang siuman, tapi teruja amat dengan kesannya yang superb :D

Sekarang tengah promo ESP yea my dearies. Samapi hujung bulan September 2014 ni sahaja

Jangan lepaskan peluang :) Dapatkan sekarang sebelum stok kehabisan.

Hubungi saya utk cadangan supplement Shaklee dan FREE consultation dan order supplement anda sekarang :)


Hanun Farha
SID: 882031

Call/SMS/Whatsapp: 0129503142

fb:https://www.facebook.com/hanunfarha
Fan Page: My Precious Health Cube


About Hanun Farha Rasdi

A mom to three adorable heroes, insyaAllah will be our Imam Muda(s). A wife to a loving and very supportive husband. Being blessed with all great family and friends around us. A Shaklee Independent Distributor by choice, SID 882031. Dedicated to spread the goodness of Shaklee and promote healthy life.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment