Wednesday, 10 December 2014

BIRTHDAYS & ANNIVERSARY GIVE AWAY!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Alhamdulillah, cuaca di Kuantan sangat baik bulan Disember ini.. jauh berbeza dengan tahun lepas.

Bulan ini juga adalah bulan celebration kerana ketiga-tiga Imam Muda lahir pada bulan Disember dan ulang tahun perkahwinan kami juga adalah pada bulan ini :)

So in the mood of celebration dan sebagai tanda kesyukuran kami, raisingupimammudas.blogspot.com ingin mengadakan BIRTHDAY & ANNIVERSARY GIVEAWAY yang pertama!!



Macam mana nak sertai giveaway ini? Jom tgk syarat2 nya.. konfirm mudah saja. :)

Eh, jap sebelum ni elok rasanya saya kongsi dulu apa yg bakal anda dapat untuk giveaway ini :D






haaa. dah nampak kan? Telekung eksklusif dari Siti Khadijah Apparel bakal menjadi milik anda!!

Dengan syarat-syarat giveway yg sangat mudah anda bakal mendapat barangan dari Siti Khadijah (SK) Apparel.


Tempat Pertama - Barangan SK bernilai RM300

Tempat Kedua - Barangan SK bernilai RM200

Tempat Ketiga - Barangan SK bernilai RM 150




Syarat-Syarat Penyertaan

Anda hanya perlu tonton kesemua video yang ada dalam entry ini dan  menjawab 5  soalan mudah untuk layak mendapat giveaway yang awesome tu :)

Cara-caranya:

  1. Menonton ketiga-tiga video di bawah
  2. Jawab 5 solana yang diberikan
  3. Emailkan kesemua jawapan anda ke hanunf12@gmail.com dengan subject GIVEAWAY sebelum 31 Disember 2014
  4. Tinggalkan komen 'Saya join' pada entry ini. Komen membina juga dialu-alukan


Soalan-Soalannya


  1. Bilakah Amirul Hadi dilahirkan? Clue
  2. Namakan kesemua Imam Muda kami. Clue  dan lagi clue
  3. Apakah yang membuatkan Pn Dilla berpuas hati? rujuk video
  4. Dalam Video manakah ada disebutkan 'Inilah Shaklee Effect saya'? rujuk video
  5. Apakah kelebihan dan kekurangan blog ini pada pendapat anda?

Penilaian pemenang adalah berdasarkan jawapan yang paling tepat untuk soalan 1 hingga 4 dan jawapan yang paling menarik dan membina untuk soalan ke 5. Keputusan kami adalah muktamad.


VIDEO 1



VIDEO 2



VIDEO 3




ALL THE BEST untuk anda :)

Pemenang give away ini akan diumumkan pada 3 Januari 2015 di blog ini, InsyaAllah.

Jangan lupa share giveaway entry ini kepada kawan2 dan saudara mara anda.
Sharing is caring!! :)

Jika ada apa2 pertanyaan jemput komen di bawah atau contact terus saya melalui:
Call/SMS/Whatsapp: 0129503142

fb:https://www.facebook.com/hanunfarha

About Hanun Farha Rasdi

A mom to three adorable heroes, insyaAllah will be our Imam Muda(s). A wife to a loving and very supportive husband. Being blessed with all great family and friends around us. A Shaklee Independent Distributor by choice, SID 882031. Dedicated to spread the goodness of Shaklee and promote healthy life.

You Might Also Like

5 comments: